Lekkagebedrijf

Onze competentie:
uw prestaties
Wöhler Logo white
Producten
Inspectiecamera's voor het opsporen van lekkages

Ontdek onze hoogwaardige inspectiecamera’s welke ontworpen zijn voor het detecteren van lekkages. Onze camera's bieden ruime mogelijkheden en zijn dankzij de starre ø 26 mm camerakop perfect geschikt voor diameters vanaf ø 40 mm. Alle camerakoppen zijn uitgerust met een geïntegreerde zender en de ø 40 mm camerakop is zelfs voorzien van een draai- en kantelfunctie. Vertrouw op onze inspectiecamera's voor haarscherpe en efficiënte inspecties, waardoor u met gemak zelfs de meest uitdagende situaties kunt aanpakken.

Je kan maar beter gaan

zoeken

De locator voor het opsporen van alle Wöhler camerakoppen

Wöhler L 200 locator
Basisuitrusting in kunststof koffer
Product ID 7430
[Translate to Netherlands:] Wöhler L 200 im Fokus
Wat wij doen
Uitstekende producten
voor professionals

Wij, Wöhler Technik GmbH, zijn een technisch georiënteerd, internationaal actief familiebedrijf. Wij ontwikkelen, produceren en distribueren innovatief meet-, inspectie- en reinigingsgereedschap voor de gebouwentechniek. Wij hechten er veel belang aan dat onze producten zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Daarom onderhouden we nauw contact met de gebruiker, die in de regel een gespecialiseerde vakman is. Als fabrikant kunnen wij deze doelgroep deskundig en uitgebreid adviseren en vakkundig opleiden binnen hun vakgebied. Wij bieden onze klanten praktijkgericht maatwerk bij hun dagelijkse werkzaamheden.

Please note: As soon as you watch the video, information about it is transmitted to YouTube. You can find more information about this under read more
Het Wöhler
kennisplatform
    Beperk uw zoekopdracht