COLOFON

EIGENAAR VAN DIT DOMEIN

Wöhler Technik GmbH
Wöhler-Platz 1
D-33181 Bad Wünnenberg
Tel.: +49 (0) 29 53 - 73 100
Fax: +49 (0) 29 53 - 73 96 100
E-mail: [email protected]
Internet: www.woehler.de

TEKENBEVOEGD BEDRIJFSLEIDER

Johannes Lötfering, Elmar Schrader, Brian Gebers, Christian Beyerstedt, Dr. Michael Poeplau

Kamer van Koophandel:
Amtsgericht Paderborn

Dossiernummer:
HRB 2781

B.T.W.-nummer conform § 27 a Duitse omzetbelasting:
DE 812015128

Bankgegevens:
Sparkasse Paderborn Detmold (BLZ 476 501 30)
Rekeningnummer 57 0020 57
IBAN DE29 4765 0130 0057 0020 57
BIC WELADE3LXXX

Verantwoordelijke rechtspersonen conform § 55 Sub 2 RStV:
Johannes Lötfering, Elmar Schrader, Brian Gebers, Christian Beyerstedt, Dr. Michael Poeplau (Adressering zoals boven)

VERANTWOORDELIJKHEID TOT HYPERLINKS

De in het kader van de webinhoud doorverwijzende hyperlinks naar derden leidt tot de verantwoordelijkheid van de desbetreffende aanbieder/opsteller en niet tot die van Wöhler Technik GmbH. Deze verwijzingen zijn als zodanig herkenbaar of afzonderlijk gekenmerkt. De firma Wöhler Technik GmbH heeft geen invloed op de aldaar beschikbaar gestelde inhoud en maakt zich deze niet eigen ten gevolge van deze verwijzing. De firma Wöhler Technik GmbH heeft de inhoud in al haar redelijkheid op mogelijke rechtsovertredingen gecontroleerd. Overtredingen jegens het auteursrecht, merkenrecht, burgerlijk recht of het concurrentierecht werden niet aangetroffen.

Auteursrecht:
Deze wegpagina's en de inhoud ervan zijn onderhevig aan het Duitse eigendomsrecht en auteursrecht. Het ongeoorloofd vermenigvuldigen buiten de bakens van het auteursrecht zijn – voor zover niet anders verklaart – zonder schriftelijke toestemming van de firma Wöhler Technik GmbH verboden.

Verantwoordelijkheid oproepbare inhoud:
De hier op te roepen inhoud zoals productpresentaties geven geen garantie tot volledigheid. De technische aanwijzingen zijn onverbindend en daardoor niet rechtsgeldig. Alle informatie kan zonder vooraankondiging gewijzigd, verwijderd of aangevuld worden. 

Wij wensen u veel plezier tijdens uw bezoek. Wij verheugen ons op uw mening over de inhoud en gebruiksvriendelijkheid, uw wensen of uw opmerkingen!