SCHRIJF U IN VOOR EEN EXCLUSIEVE RONDLEIDING IN HET WATERSTOF TESTLABORATORIUM IN GRONINGEN

  Energievoorziening is het onderwerp dat Europa momenteel in beweging houdt. Waterstof belooft hier milieuvriendelijke oplossingen, zodat in Nederland reeds op hoog niveau onderzoek wordt verricht. De organisatie EnTranCe (www.en-tran-ce.org) van de Hanze University of Applied Sciences te Groningen heeft hierin al enige tijd ervaringen opgedaan. Ons Wöhler Team is van harte welkom om kennis te maken met de CV-ketels van Waterstofwijk Hoogeveen en hun eigen WING (Waterstof Informatie Netwerk Groningen). En onze begeleider Ted wil graag meewerken aan de ontvangst van een grotere groep geïnteresseerden. Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat wij een aantal Wöhler Power Partners mogen uitnodigen voor dit evenement:

  Exclusieve rondleiding in het waterstof testlaboratorium in Groningen op donderdag 14 april 2022

  Naast een rondleiding door het testcentrum kunt u ter plaatse kennisuitwisseling, demonstratie en metingen met onze rookgasanalysemeter verwachten. Daarna ronden wij de ochtend af met een gezamenlijke lunch in het restaurant Loetje in Paterswolde.

  Wij verheugen ons erop het evenement samen met u tot een groot succes te maken.

  Datum en plaats

  Aanvang:14 april 2022 om 10.30 uur
  Trefpunt:Parkeerplaats EntranCe, Zernikelaan 17, 9747 AA, Groningen
  Tijdschema:10.30 uur ontvangst en vervolgens rondleiding
  (HEAT House, WING (waterstofnetwerk) en HydroHub project (0,5 MW electrolyse)
   

  13.00 uur gezamenlijke lunch
  Loetje Paterswolde
  Groningerweg 19a
  9765 TA Paterswolde

  Kosten:Er zijn geen kosten voor u, want wij nodigen u uit. Wöhler verzorgt voor u de rondleiding, de catering en een financiële bijdrage voor uw reiskosten. U moet alleen uw reis zelf te organiseren.
  Deelnemers:Vanwege de exclusiviteit van de tour, moeten we helaas het aantal deelnemers beperken tot 10 Power Partners. De ontvangst van uw online inschrijving telt. Wacht dus niet te lang met aanmelden.
  Uiterste datum inschrijving:08 april 2022

  Uw Wöhler team ter plaatse

  Inschrijving

  Mijn gegevens
  Gelieve uw persoonlijke gegevens in te voeren.
  Deelname aan het exclusieve Wöhler Power Partner Event inclusief catering is gratis. Wij zullen een passende bijdrage aan uw reiskosten vergoeden.
  *Verplichte informatie