Kenniscentrum

  Degene die in de markt succesvol wil blijven, moet zich positiever en vastberadener opstellen ten opzichte van de concurrentie. Knowhow, vakkennis en marktinformatie, technische ontwikkelingen en trends spelende daarbij een cruciale rol. Als u zichzelf tot in de kleinste details heeft laten informeren, zult u uw klanten overtuigender te woord kunnen staan.

  Meetbaar meer kennis

  Wöhler ondersteunt u daarbij met innovatieve meetinstrumenten, inspectiemiddelen en reingingsgereedschap. Volledig volgens ons motto “Techniek op maat” streven wij naar een informele open communicatie met u. Laten we gezamenlijk leergierig blijven om geïnspireerd door de beschikbare technieken succesvol de toekomst tegemoet treden. Want kennis levert ons beide vooruitgang. 

  Voorwaarden voor deelname

  Onze workshops zijn geschikt voor:

  Installateurs, fabrikanten en leveranciers van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen, schoonmaakbedrijven, schoorsteenvegers, ZZP-ers, bouwkundige en technisch engineersbureaus, aannemers, architecten en adviseurs in de klimaatbeheersing en beheerders van technische installaties.

  Cursusteam

  Het Wöhler Instituut Techniek stelt zich aan u voor:

  Tot het team van WIT behoren experts uit de Wöhler school die zowel voor de planning als de inhoud van de workshops, webinars en producttrainingen verantwoordelijk zijn. Aan de andere kant worden praktijkworkshops door externe adviseurs begeleid. Deze beschikken over jarenlange praktijkervaring in de vakgebieden gebouwanalyse, energie-adviezen, verwarmings- en ventilatietechniek en geven graag praktische tips en trucs aan u.

  Voor aanvullende vragen of opmerkingen met betrekking tot ons aanbod aan workshops, webinars en producttrainingen staan wij u graag te woord.

  MARTIN ZOMERS

  Commercieel manager Nederland

  Tel.: +31 (0)35 77 32 585
  E-mail: [email protected]