Online aanmelden

WORKSHOP KIEZEN
Ik wil aan het komende opleidingsaanbod deelnemen:
Prijs & plaats
Prijs per workshop € 100,00 p.p.

Plaats:
"Inspecties aan stookinstallaties woningen"
Nefit
Zweedsestraat 1
7418 BG Deventer

"Ventilatie in gebouwen"
Zwolle (Zehnder)
Lingenstraat 2
8028 PM Zwolle
Persoonlijke gegevens
Meldt u zich aan voor een workshop, webinar of producttraining door het formulier in te vullen.
Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht voor een correcte afhandeling van uw boeking.

Algemene bedrijfsvoorwaarden workshops

Workshoptijden: 
Afhankelijk van de locatie

Deelnamekosten: 
Afhankelijk van de locatie (inclusief workshopmap, middageten, tussentijdse versnaperingen en deelnamecertificaat). De factuur dient voorafgaand aan de workshop te zijn voldaan.

Deelnamevoorwaarden: 
De aanmeldingen worden in chronologische volgorde bewerkt en schriftelijk bevestigd. De factuur ontvangt u een aantal dagen voorafgaand aan de workshop.

Annuleringen
Bij een schriftelijke annulering ontvangen 14 dagen voorafgaand aan de datum van de workshop kunnen wij de deelnamekosten nog tijdig verwijderen uit onze bedrijfssoftware. Bij een annulering binnen de 14 dagen zijn wij helaas genoodzaakt de workshop volledig aan u door te belasten. 

Omboekingen: 
Omboekingen (andere deelnemer of een latere workshopdatum) kunnen tot 14 dagen voorafgaand aan de datum van de workshop kosteloos worden opgegeven. 

Wijzigingen of uitstel: 
Afhankelijk van de workshop geldt een minimum aantal deelnemers. Mochten dit aantal niet gehaald worden, hebben wij het recht de workshop uit te stellen. Uiteraard ontvangt u in dat geval reeds betaalde deelnamekosten van ons retour. Tot vergoeding van reis-, overnachtingskosten of andere schade is Wöhler Messgeräte Kehrgeräte GmbH niet verplicht.

Informatiemateriaal
De deelnemer verklaart zich accoord te gaan met het beschikbaar stellen van zijn contactgegevens door ons om informatiemateriaal toe te sturen. Deze informatie wordt niet aan derden verstrekt buiten onze expediteur.

Algemene bedrijfsvoorwaarden webinars

Webinartijden: 
Afhankelijk van het thema

Deelnamekosten: 
Kosteloos

Wijzigingen of uitstel: 
Indien zich minder dan 6 deelnemers aanmelden, hebben wij het recht de workshop uit te stellen.

Informatiemateriaal:
De deelnemer verklaart zich akkoord te gaan met het beschikbaar stellen van zijn contactgegevens door ons om informatiemateriaal toe te sturen. Deze informatie wordt niet aan derden verstrekt buiten onze expediteur.

Opname
Wij hebben het recht de webinar volledig op te slaan. Met uw deelname gaat u akkoord dat wij de beelden zonder enige beperking mogen gebruiken voor reclame-activiteiten. 

Contact

Graag stellen wij ons beschikbaar voor verdere informatie:

Tel.: +31 (0)35 77 32 585
Fax: +31 (0)35 77 32 582
E-mail: [email protected]