Klantervaringen met de Wöhler VIS 700

News

Wij zijn er altijd voor jou, ook na je aankoop. Wij zijn geïnteresseerd in je ervaringen met het gebruik van onze producten, omdat wij er altijd aan werken ons Wöhler (meet)gereedschap precies op jouw toepassing af te stemmen. Daarom zijn wij verheugd een praktische ervaring te mogen delen van onze klant Hans Piron van de firma Solar bvba.

„Mijn ervaring met de Wöhler VIS 700: 

Een camera die het mogelijk maakt op plaatsen te bekijken waar andere camera’s dit niet kunnen. Het is ongelofelijk interessant wanneer een aftakking of breuk dient te worden geïnspecteerd dat dit 
kan zonder de camera te hoeven bewegen. 

De 360°/180° draai kantel beweging laat toe een visuele inspectie te doen van de volledige afvoerleiding, dit terwijl de camera stil blijft liggen. 

De zoomfunctie en de krachtige belichting maken dit geheel af. De beelden sla je op een usb drive en daarmee kan je alle kanten uit.

Zeer goed scherm, gemakkelijk te bedienen. 

Camera maakt zeer scherpe beelden, misschien een klein minpuntje is dat de polycarbonaat koepel regelmatig vervangen dient te worden, hij is krasgevoelig en toont op dat moment geen scherp beeld meer. 

Uiteraard is het beter de koepel dan de cameralens zelf te beschadigen, dus is het maar een heel klein nadeeltje. 

De stijvere kabel op haspel laat toe om heel ver in een afvoer te geraken zonder dat de kabel dubbel plooit. 

Voor ons bedrijf is de Wöhler VIS 700 en de andere Wöhler camera’s een grote meerwaarde, een aanrader voor ieder lekzoekbedrijf."

Archief Nieuws & Persberichten

In ons nieuws- en persarchief vindt u al het productnieuws, informatie over innovatieve technologierapporten over spannende evenementen en uitgebreide technische rapporten van de afgelopen jaren.