Klantervaringen

News

Je wilt volgens de nieuwe BRL 6000-25 betrouwbare metingen uitvoeren voor een verbrandingsgasanalyse, maar je weet nog niet zeker welke rookgasmeter voor jou de juiste is? Dan ben je zeker geïnteresseerd in de bevindingen van één van je collega's. Elk kwartaal informeren wij je over ervaringen van onze klanten met Wöhler producten. Deze keer spraken wij met Sander van SVE Bouw & Installatie over zijn ervaringen met onze rookgasmeter. SVE Bouw & Installatie is de duurzame installateur voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Voor duurzame installaties, zoals zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen, ben je bij SVE Bouw & Installatie aan het juiste adres. Onze productspecialist Mesut stelde Sander een paar open vragen:

 1. Waarom heb je voor Wöhler gekozen?
  Ik heb verschillende partijen over de vloer gehad, maar de prijs/kwaliteit verhouding van Wöhler sprak mij het meeste aan.
 2. Hoe ben je bij Wöhler terecht gekomen?
  Via de VSK beurs 2 jaar geleden.
 3. Wat waren jouw eisen?
  Ik wilde een rookgasmeter die een overzichtelijk beeldscherm heeft en makkelijk te bedienen is. Daarnaast wilde ik lage onderhoudskosten aangezien ik niet al te veel CV-ketels plaatste.
 4. Welke toegevoegde waarde heeft het product opgeleverd?
  Bij elk onderhoud en nieuwe installatie kan ik met volle overtuiging tegen de klant zeggen dat de installatie veilig is afgesteld en op zijn maximale rendement draait. Want een slechte afstelling betekent niet alleen hogere slijtage van de ketel maar ook een hoger gasverbruik!
 5. Wat zijn de plus- en minpunten van onze rookgasmeter?
  Pluspunten: Lekker groot touchscreen dat snel reageert. Communiceert goed met de app met verzending van meetrapporten rechtstreeks uit de rookgasmeter naar de klant per E-mail. Goede prijs/kwaliteit verhouding en lage onderhoudskosten per jaar. Nog geen minpunten ondervonden.
 6. Voldoet het apparaat aan jouw verwachtingen? Zo ja/nee waarom?
  Ja, zelfs boven verwachting. Toen ik een drukverschil meting moest uitvoeren, was dit gewoon mogelijk en daarnaast doe ik keuringen aan caravans, waarbij gasdruk metingen nodig zijn. De rookgasmeter is hiervoor zeer geschikt!
 7. Wat vind je van onze aftersales?
  Prima in orde. Als ik wat heb, kan ik altijd bij ze terecht.

Archief Nieuws & Persberichten

In ons nieuws- en persarchief vindt u al het productnieuws, informatie over innovatieve technologierapporten over spannende evenementen en uitgebreide technische rapporten van de afgelopen jaren.