Meer frisse Lucht in Keukens en Slaapkamers

News
Meer frisse Lucht in Keukens en Slaapkamers

Tijdens de “Dag van de Binnenlucht” gehouden op 02 november 2017 werd de noodzaak tot beter ventileren in de keuken en slaapkamers toegelicht.

"Hoe weet je als consument of de binnenlucht thuis goed is? En wat kun je er aan doen als de luchtkwaliteit niet optimaal is? Tijdens de sessie ‘Binnenlucht specialist in 60 minuten’ op de Dag van de Binnenlucht hielden drie sprekers de zaal een spiegel voor. Luchtverversing in woningen is vaak onvoldoende, door onwetendheid van de bewoner of door onjuist gebruik van bijvoorbeeld mechanische systemen. Vooral in en rond de keuken en in de slaapkamers moet de ventilatie beter. Een sessie vol tips voor bewoners: of je nu kiest voor natuurlijke, mechanische of balans ventilatie, waar het om gaat is dat consumenten zich meer bewust worden van het belang van goede ventilatie voor de gezondheid..."

Zie het verslag op https://www.lente-akkoord.nl/meer-frisse-lucht-in-keukens-en-slaapkamers/

Archief Nieuws & Persberichten

In ons nieuws- en persarchief vindt u al het productnieuws, informatie over innovatieve technologierapporten over spannende evenementen en uitgebreide technische rapporten van de afgelopen jaren.