Wat onze klanten zeggen...

News

Elk kwartaal vragen we klanten naar hun ervaringen met onze producten. Deze keer vertelt Peter Naumann van Naumann Tech in Emmen over zijn werk met de Wöhler VIS 350 video-inspectiecamera.

40 jaar in de installatiebranche dat is de ervaring van Peter Naumann van Naumann Tech.
De behoefte om een eigen bedrijf te hebben is er altijd geweest, met de opgedane kennis en de nodige praktijkervaring was dit dan ook een meer dan logische (vervolg) stap voor Peter Naumann om Naumann Tech te starten. Naumann Tech is een landelijk onafhankelijk bureau voor rookgaskanaal inspecties. Een inspectie van uw CLV rookgaskanaal geeft zicht op het materiaal, uw veiligheid en toekomstmogelijkheden. Tevens is Naumann Tech Keurmeester NEN 8025, en is gastdocent voor Veritech een opleidingsinstituut uit Drachten. De NEN 8025 is de nieuwe nationale norm , hier hebben de Uneto-VNI, TVVL, inspectiebedrijven, brandweer, leveranciers, woningbouwcoöperaties en de NEN anderhalf jaar gewerkt om de NTA 8025 om te buigen naar de NEN 8025 , de “woning APK”. Tevens werkt Naumann Tech voor KIWA, als Auditor, het bezoeken van installateurs of ze voldoen aan de nieuwe CO gasketelwet.

Deze deskundige gebruiker deelt zijn ervaringen met zijn Wöhler VIS 350 video-inspectiecamera aan de hand van een aantal vragen:

1. Waarom heb je voor Wöhler gekozen?
Wöhler is een bekende naam in de markt, een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, met en een vernieuwende kijk hoe er altijd iets verbeterd kan worden.

2. Hoe ben je bij Wöhler terecht gekomen?
Via een bevriende ondernemer, die al Wöhler materialen gebruikte, en zeer tevreden was en is over Wöhler.

3. Wat waren jouw eisen bij het zoeken van een inspectiecamera en voldoet de VIS 350 daarnaar?
Ik heb in het begin de camera’s gehuurd bij Wöhler en kon zo mijn keuze maken, Ik had in het begin echt geen eisen, maar na de huur periode wist ik wel waar een camera aan moest voldoen, de VIS 350 voldoet aan alle eisen die ik eraan stel, handig in gebruik, zeer goede beeldkwaliteit, robuuste koffer.

4. Welke toegevoegde waarde heeft onze VIS 350 jouw opgeleverd?
Klinkt gek, maar als je met de koffer aan komt lopen zie je de klanten opeens anders reageerden, het onderscheid dat je met een Wöhler aan het werk gaat en niet met een goedkoop setje van Alibaba.

5. Wat zijn de plus- en minpunten van onze VIS 350?
De pluspunten zijn de goede camera beelden, de bediening, en toch de betrekkelijke eenvoud.. minpuntje… let op met vocht bij het bedieningspaneel…ik heb helaas al een nieuw moederboard moeten aanschaffen omdat er waarschijnlijk een keer vocht is ingekomen.

6. Voldoet de VIS 350 aan jouw verwachtingen? Zo ja/nee waarom?
Volledig voldoet de camera aan mijn verwachtingen, dat blijkt wel uit mijn eerdere antwoorden.

7. Hoe groot is het van belang dat je voor je werkzaamheden die je doet een inspectiecamera in gebruik hebt?
Zonder het gebruik van de camera kan ik wel stoppen met mijn werk, de camera is eigenlijk de verlenging van mijn ogen, die heb ik nodig als ik CLV rookgaskanalen aan het inspecteren ben.

8. Wil je in de toekomst nog andere producten bij Wöhler aanschaffen? Zo ja welke en waarom?
In de toekomst zal ik zeker weer kiezen voor Wöhler, geen twijfel mogelijk, de Duitse kwaliteit, het gemak!

9. Zou je Wöhler producten aanbevelen aan anderen? Zo ja/nee waarom?
Zeker weten, sterker nog dat heb ik al gedaan.

10. Wat vind je van onze aftersales?
Dit is een sterke punt van Wöhler, korte lijnen, “nee dat kan niet” heb ik nog niet gehoord, altijd zoeken naar oplossingen, en klaar staan voor de klant als eindgebruiker, ook hier sijpelt de Duitse manier van werken door.

Archief Nieuws & Persberichten

In ons nieuws- en persarchief vindt u al het productnieuws, informatie over innovatieve technologierapporten over spannende evenementen en uitgebreide technische rapporten van de afgelopen jaren.