Wat onze klanten zeggen...

News

Gesprek met Harold Jong | Bedrijf Jong Luchtverwarming

Harold is in 1993 de zaak begonnen, direct is zijn vader bij hem in dienst gekomen. In 1994 is zijn broer Sander begonnen, eerst als monteur en daarna steeds vaker de administratieve kant binnen het bedrijf. Sinds 2008 zijn de broers Jong samen eigenaar van dit prachtige bedrijf. Het bedrijf Jong Luchtverwarming houdt zich voornamelijk bezig met het maken van installaties van met name luchtverwarming, gasgestookte installaties, ventilatie en koeling, core business is luchtverwarming. Totaal is Jong Luchtverwarming met negen personeelsleden waarvan twee service monteurs die regelmatig metingen moeten verrichten met o.a. meet- en inspectiegereedschappen van Wöhler. 

Waarom hebben jullie voor Wöhler gekozen?
We zijn opzoek gegaan naar een camerasysteem om ventilatiekanalen te controleren en reinigen en kwamen uit bij Wöhler. Na een bezoek van Wöhler aan ons bedrijf hebben we de VIS 350 camerasysteem aangeschaft en gebruiken deze nog steeds naar volle tevredenheid. 

Wat waren je eisen bij het zoeken van de juiste rookgasanalysemeter?
Hij moet voldoen aan alle eisen die gesteld worden, gemakkelijk hanteerbaar zijn, gegevens op kunnen slaan en de gratis app is ideaal om die opgeslagen gegevens direct naar ons kantoor te sturen. 

Welke toegevoegde waarde heeft de A 450 ECO voor jullie?
Dat we de metingen juist kunnen doen en dat het de werkzaamheden van de servicemonteur verlicht. Fijn ook dat het apparaat compact is.

Wat zijn de plus- en minpunten van de A 450 ECO?
De app is een pluspunt verder erg robuust, alle meetwaarde op het scherm is ook prettig. Een minpunt kan ik zo niet benoemen, de service monteurs werken ermee naar volle tevredenheid, kritiek hebben wij hierop niet ontvangen.

Voldoet de A 450 ECO aan de verwachtingen?
Ja! Hij voldoet zeker, we zijn er erg tevreden over.

Hoe groot is het van belang dat je voor je werkzaamheden de A 450 ECO gebruikt?
Met name voor de nieuwe gasketelweg hebben we wederom voor een Wöhler toestel gekozen, je kunt niet meer zonder. Het belang is dus groot. 

Hebben jullie meer producten van Wöhler?
We hebben een DM 2000 drukmeter, de A 450 L met printer de VE 400 endoscoop en uiteraard de VIS 350 camera zoals eerder benoemd.

Wil je in de toekomst nog meer producten van Wöhler aanschaffen?
Jazeker zojuist hebben we de CM 220 CO gasdetector aangeschaft.

Zou je de producten van Wöhler aanbevelen voor anderen?
Ja absoluut, prijs vs kwaliteit is goed, gemakkelijk om mee te werken, beveel het zeker bij andere aan.

Wat vind je van de aftersales van Wöhler?
Fijn om te vernemen dat de service binnenkort vanuit het Wöhler kantoor in Amersfoort loopt. Onze servicemonteur kan eigenlijk niet zonder. Als we in de buurt van Amersfoort werkzaam zijn kunnen we onze gereedschappen ter plekke laten kalibreren en weer mee terugnemen. 

Dankjewel Harold voor je feedback. Vanuit Wöhler kant is het altijd zeer prettig werken met jullie en is de Brabantse gastvrijheid voelbaar aanwezig. 

Archief Nieuws & Persberichten

In ons nieuws- en persarchief vindt u al het productnieuws, informatie over innovatieve technologierapporten over spannende evenementen en uitgebreide technische rapporten van de afgelopen jaren.