Wat onze klanten zeggen...

News

Elke kwartaal zullen wij informeren over ervaringen van klanten. Ditmaal hebben wij Lloyd van Lloyd Multidiensten aan het woord. Deze deskundige gebruiker deelt zijn ervaringen met zijn rookgasmeter aan de hand van een aantal vragen:

1. Waarom heb je voor Wöhler gekozen? Ik kon toentertijd kiezen tussen Euro Index en Wöhler. Ik heb uiteindelijk voor Wöhler gekozen omdat de prijs aantrekkelijk was en je alles op één scherm kunt aflezen.

2. Welke toegevoegde waarde heeft het je opgeleverd? Je hebt maar één meter nodig. Dat scheelt plek en alle meetwaarden zijn in één keer te zien. Dat scheelt weer handelingen en dus ook tijd.

3. Wat zijn de plus- en minpunten? Batterij gaat lang mee. Je kunt alles in één oogopslag zien en makkelijk te bedienen. Nadeel is het opsturen voor kalibratie en/of reparatie want dat kan soms vrij lang duren.

4. Voldoet het apparaat aan je verwachtingen en waarom? De meter voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Het gebruik is duidelijk, makkelijk en het scheelt tijd (wisselen van meter hoeft niet voor bijvoorbeeld het meten van de gasvoordruk)

5. Hoe vind je onze aftersales? Ik vind de aftersales van Wöhler zeer goed. De adviseur is nauw betrokken bij de klant en hij luistert naar de wensen en feedback die wordt gegeven.

Lloyd, wij zijn blij dat je tevreden bent met onze rookgasmeter!

Kies jij net als Lloyd Multidiensten ook voor onze rookgasmeter? Neem dan contact met ons op via 035 77 32 585 of per email [email protected] Wij staan je graag te woord bij het kiezen van de juiste rookgasmeter.

Archief Nieuws & Persberichten

In ons nieuws- en persarchief vindt u al het productnieuws, informatie over innovatieve technologierapporten over spannende evenementen en uitgebreide technische rapporten van de afgelopen jaren.