Wöhler VIS 500 inspectiecamera is het beste product van het jaar 2022

News

Nu is het onafhankelijk bevestigd. De Wöhler camera is uitgeroepen als de beste!

In april ontving de Wöhler VIS 500 inspectiecamera de gerenommeerde PLUS X Award 2022 als "Beste product van het jaar 2022". De jury bekroonde de camera in de categorieën “Innovatie”, “Hoge kwaliteit”, “Gebruiksgemak” en “Functionaliteit”.

Innovatie
Met de Wöhler VIS 500 inspectiecamera bent u op lange termijn perfect uitgerust voor de toekomst. Naast het grote kleurendisplay van de monitor maakt de WLAN-interface het mogelijk om foto’s en video’s tegelijkertijd te bekijken op het display van de smartphone of tablet. Op die manier kunnen meerdere personen de inspectie live volgen. De beeldbestanden worden via WLAN van de camera naar de Video Inspektion App overgedragen. Na de inspectie kunt u daar, in slechts enkele minuten, een geïllustreerde rapportage van maken, die u met één klik rechtstreeks vanaf uw randapparatuur kunt sturen naar uw kantooradres, de klant of de verzekeringsmaatschappij.


Hoge kwaliteit
Met de schokbestendige monitor in de robuuste behuizing kunt u uw werk altijd veilig doen. Er kan dus weinig misgaan als het wat sneller moet. Dankzij de hoge resolutie van het beeldmateriaal kunt u elk detail beoordelen en beschadigde gebieden snel en nauwkeurig lokaliseren. De waterdichte draai- en kantelbare camerakop is bijzonder handig. Deze biedt rondom 360° zicht.


Gebruiksgemak
De camera is absoluut geschikt voor vakmensen. Wij kennen uw dagelijkse routine en hebben dit verwerkt in deze camera. Uiteraard bestaan er situaties of beter flinke uitdagingen waar uw “Boerenverstand” u doorheen moet loodsen. Het dagelijkse leven is immers niet anders. Een collega kan met zijn smartphone of tablet, dankzij de kosteloze Video Inspektion App, op afstand meekijken en de camera hiermee zelfs bedienen. Een noviteit bij onze nieuwe Wöhler VIS 500 inspectiecamera is dat u de camerahaspel met 30 m flexibele duwstang kunt demonteren en met gewoon kraanwater kunt reinigen. Makkelijker kan het niet.


Functionaliteit
Om een duidelijk beeld te krijgen, vertrouwt u op een inspectiecamera voor professionals. Hert Wöhler VIS 500 inspectiecamera biedt u een razendsnel operationeel inzetbare inspectietool met gloednieuwe technologie. Dit stelt u in staat om nog doelgerichter te werk te gaan tijdens uw werkzaamheden. Dankzij de verwisselbare camerakoppen bent u perfect uitgerust voor deze uitdagingen. U bedient de draaibare en kantelbare camerakop eenvoudig via een toetsenpaneel. De verlichtingsring draait daarbij mee met de camerakop. De monitor geeft u haarscherpe en kleurechte beelden waarop u ieder detail kunt zien. Dit om verkeerde inschattingen of het maken van veronderstellingen te voorkomen. In plaats daarvan plant u uw reparatiewerkzaamheden specifiek op basis van uw video-inspectie. U kunt foto's en video’s naar wens aangevuld met (ingesproken) tekst opslaan in het interne geheugen van de monitor of op een USB-stick. 

Archief Nieuws & Persberichten

In ons nieuws- en persarchief vindt u al het productnieuws, informatie over innovatieve technologierapporten over spannende evenementen en uitgebreide technische rapporten van de afgelopen jaren.