Power Partner Programma

  Elke dag overtuigt u klanten met uw know-how en werklust. En u vertrouwt op innovatieve meetinstrumenten, inspectietechnologie en reinigingsapparatuur. Het resultaat is absolute kwaliteit. Onze bijdrage in deze is het Wöhler Power Partner Programma. Boordevol diensten die u kunnen helpen bij uw eeuwige strijd met de concurrentie.

  [Translate to Netherlands:] Wöhler Power Partner Punkte-Leistungen

  Begrijpelijk, toegankelijk, messcherp en persoonlijk zijn hier de kenmerken die wij u bieden. Haal het beste uit uzelf en stel zelf uw wensen samen om naadloos aan te sluiten op uw behoeften.

  • Exclusieve kortingen

  • Aantrekkelijke voordelen

  • Wöhler Power Partner Evenement

  • Voorkennis

   

      Verzeker uzelf van ons exclusieve Power Partner pakket:

  5 %

  korting

  op alle controle- & reparatiewerkzaamheden

  Tijdens onze servicewerkzaamheden krijgt de Power Partner 5% korting op de controle- en reparatiekosten, zowel op onderdelen als arbeidskosten.

  10 %

  korting

  bij iedere aanschaf bij Wöhler Technik GmbH

  Profiteer van 10% korting op onze prijsstelling en aanbiedingsprijzen bij aanschaf van ons hoogwaardige (meet)gereedschap.

  30 %

  korting

  op het gehuurde (meet)gereedschap

  Als u tijd tekort komt, kunnen wij u helpen met (meet)gereedschap uit ons huuraanbod mits voorradig. Wöhler Power Partners krijgen 30% korting op de huurprijs of krijgen in ruil voor Power punten 1 week gratis het (meet)gereedschap beschikbaar gesteld.

  100 %

  recht op teruggave

  na een bruikleenperiode van 10 dagen

  Overtuig uzelf als Power Partner simpelweg van de kwaliteit van onze producten. Na aanschaf kunt u 10 dagen lang testen. Niet tevreden dan stuurt u het (meet)gereedschap gewoon terug en wij storten het volledige aankoopbedrag terug.

  Power punten scoren door in ons te investeren, is het idee achter ons puntensysteem. Iedere aanschaf gedurende uw Wöhler Power Partner periode levert u Power punten op. Sterker nog u kunt direct profiteren van onze exclusieve diensten. Kortom voor u de vraag waaraan u de Power punten gaat besteden.

  Bekijk ons gehele scala aan diensten. Bij iedere aanschaf verzamelt u waardevolle Wöhler Power punten. Dit kan op onze website gecontroleerd worden. Eenvoudig met slechts één klik binnen uw gebruikersaccount. U hoeft alleen maar in te loggen. Daarnaast informeren wij u graag persoonlijk over uw saldo en adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden in het kader van uw lidmaatschap.

  Optimale ondersteuning voor uw topprestaties: Wissel uw Wöhler Power punten in naargelang uw persoonlijke wensen. Handige diensten, praktijkgerichte trainingen en andere overtuigende beloningen. Stel zelf uw wensenpakket voor uw bedrijf samen.

  15 Power punten
  Wöhler birosenset (20 stuks)

  15 Power punten
  Wöhler schoonmaakdoekje voor het scherm

  20 Power punten
  Wöhler kantoorpakket

  30 Power punten
  Wöhler Kaartspel

  40 Power punten
  Wöhler multidriver

  45 Power punten
  Wöhler cap

  45 Power punten
  Wöhler Thermosbeker

  50 Power punten
  Wöhler schroevendraaierset

  90 Power punten
  Wöhler rugzak

  100 Power punten
  Wöhler softshell jasje

  Gratis Service

  Gratis deelname aan het Wöhler Power Partner evenement in Nederland

  Service Punten
  Kosteloze verzending 25
  Kosteloze Express-Service 60
  Kosteloze Express verzending 60
  Gratis huurmateriaal voor 1 week 60
  Zakelijke Start-Up

  Het Wöhler Power Partner programma is niet alleen geschikt voor gerenommeerde bedrijven, maar ook starters zijn bij ons in goede handen! Wij begeleiden u graag als zelfstandige met een speciaal opleidingsprogramma. Wij bieden u persoonlijke ondersteuning en bieden speciale afspraken bij de aanschaf van uw eerste Wöhler bedrijfsuitrusting. Bovendien is het lidmaatschap de eerste twee jaar gratis voor startende ondernemers!

  Contactpersoon

  Martin Zomers

  Commercieel manager Nederland

  Tel: 035 77 32 585
  Fax: 035 77 32 582
  E-mail: [email protected]

  Ted Coppens

  Accountmanager Zuid-Nederland

  Tel: 06 53 93 03 52
  Fax: 035 77 32 582
  E-mail: [email protected]

  Alex van der Dussen

  Accountmanager
  Noordwest-Nederland

  Tel: 06 82 70 59 08
  E-mail: [email protected]

  Mesut Özel

  Accountmanager
  Noordoost-Nederland

  Tel: 06 82 72 13 87
  E-mail: [email protected]