TRANSPORT / RETOURZENDINGEN

TRANSPORT

De levering vanuit Duitsland geschiedt op kosten van de koper naar het door de koper aangegeven afleveradres.

Bij bestellingen tot 15:00 uur worden voorraadartikelen dezelfde dag vanuit het magazijn in Duitsland verzonden. Voor zendingen naar Nederland of België te vervoeren met onze vervoerder berekenen wij per pakket € 9,90.

Mocht de koper een afwijkende vervoerder wensen, dan worden de extra kosten doorbelast aan de koper. Voor zendingen buiten Nederland ontvangt de koper op aanvraag inzicht in de daartoe leidende transport-, douane- en verpakkingskosten.

TRANSPORT PER EXPRESS

Mocht de koper gebruik willen maken van GLS 24-uurs levering, dan berekenen wij per pakket € 31,00.

ZORGPLICHT

Het risico op de goederen draagt de koper met de overdracht aan de vervoerder. Vertraagt de verzending om redenen die door de koper of diens ingeschakelde derden veroorzaakt zijn, gaat het risico op de goederen al tijdens de datum van verzending over op de koper.

 

RETOURZENDINGEN

Mochten wij ondeugdelijk (meet)gereedschap hebben geleverd, welke is opgenomen in onze catalogus, dan heeft u recht van retour binnen 14 dagen, mits het artikel niet is gebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd, inclusief de originele factuur. Specials zijn dus uitgesloten van recht van retour.